Testimonis Conferències

Vaig coneixer l’Albert a Centreamèrica en xaboles plenes d’infants descalços que l’escoltaven embadalits parlar del mar que mai havien vist i de la importància de tenir somnis i perseguir-los. Aquell home, que improvisava un petit vaixell de paper per moure’l dins d’un gibrell d’aigua, s’expressava amb la infinita dolçor d’una persona sensible i amb l’autoritat ferma del qui sap de que parla.

Xavier Gramona

Empresari i Bodeguer, Cava Gramona

L’Albert, quan fa de conferenciant, sorprèn amb imaginació, emociona amb passió i convenç amb coherència. Potser per això té una capacitat tan gran per seduir a l’auditori. Hi ha dos classes de conferenciants: els qui parlen per lluïr-se i els qui ho fan per fer lluïr a les persones que tenen davant. L’Albert és dels segons. Quan parla des del cor fa brillar els ulls dels assistents. Brillen com els fars que l’ajuden a arribar a port quan està navegant

Pep Marí

Psicòleg del Rendiment i Conferenciant, PepMarí

L’experiència de l’Albert com a navegant ens va ajudar a traçar un paral·lelisme amb la nostra pròpia trajectòria com a empresa. L’Albert ens va ajudar a interioritzar la importància de “gaudir de la travessia”, de les claus del treball en equip i com viure amb les pors. L’equip va quedar impregnat de la il·lusió de l’Albert, el seu inesgotable esperit de superació i la seva comunicació. Encara avui en molts fòrums recordem les seves paraules com a inspiració per a afrontar la nostra particular travessia diària.

Teresa Sala

Novartis Oncology Sr HR Business Partner, Novartis

És difícil que cinquanta alumnes de dotze anys segueixin tota l’estona amb atenció el fil d’una conferència. L’Albert, com a gran comunicador, ho aconsegueix amb escreix i sense dificultat. Les seves paraules, el seus silencis expectants, el seu saber escoltar, la seva capacitat de motivació, la seva humilitat, el seu tarannà i el material que aporta fan que les seves xerrades es facin curtes. Quan dies després els alumnes encara recorden el dia que va venir, es qüestionen frases que va dir, reflexionen sobre aspectes que no estan habituats a fer-ho, pensen en fets que no formen part de la seva quotidianitat i creuen que poden aconseguir el somni desitjat si emprenen el camí correcte, vol dir que encertem de ple en la proposta.

Imma Janot

Mestra de Primaria i Tutora de 6è, Escola Onze de Setembre

Testimonis Coaching

L’Albert és proper i, sense envaïr el teu espai, li dóna forma, color i sentit des d’un punt de vista objectiu. És càlid i sap escoltar. Dóna seguretat perquè et fa veure la teva història de vida d’una manera positiva i no destructiva, com la solem veure quan ens culpabilitzem de tot el que ens ha passat. La seva essència és humanitat i això s’agraeix en un món tan inhòspit.
Gràcies Albert
Susana L.

L’Albert té la virtud de fer-te pencar sense ni adonar-te’n. Et fa pensar i de sobte et descobreixes qüestionant-te el que fins aleshores era inqüestionable. L’Albert és un gran escoltador, grandíssim. Tranquil, caut, amable, senzill, honest i, molt important, té una mirada que dóna pau.

Francesc F.

Testimonis Navegació

El curs va complir amb les expectatives que tenia. Em vaig sentir tractat especialment bé i vaig sentir per part de l’Anna i l’Albert una dosi d’empatia total envers les preguntes i qüestions que van anar sorgint durant els tres dies. Va quedar de manifest que tots dos es prenien el curs de manera molt seriosa i això encara el va fer més interessant. Per mi ha estat una experiència tècnica i humanament molt enriquidora. No hi ha res més gratificant que aprendre d’aquells que en saben i transmeten apassionadament el que fan.

Marcos

Alumne del Màsterclass

Totes les habilitats, l’experiència, les formes, l’entusiasme i el professionalisme de l’Albert van contribuir a que la nostra travessia Atlàntica fos segura i divertida. A més d’un navegant fora de lo habitual, l’Albert és cumplidor, autosuficient, positiu i té un gran sentit de l’humor. Sap cuidar el que hi ha al seu voltant i acostuma a deixar les coses i les persones millor del que les ha trobat.

Philip Jenkins

Travessia Atlàntic

Testimonis Paraules al Voltant del Món

‘Paraules al voltant del món” és, sens dubte, una petita joia que s’ha guanyat per mèrits propis el dret a formar part de la història del mar, i de la vida de les persones que ens el mirem més enllà de la seva blavor i immensitat. Un llibre que m’ha calat ben endins, com va fer, fa molts anys, el gran Julio Villar.
Raül Romeva

Polític i ex-Conseller de la Generalitat, Raül Romeva

He estat fins ben entrada la matinada immersa en les “Paraules al voltant del món”. Obrir a l’atzar, llegir, passar pàgina endavant o endarrere i sempre, sempre, la sensació de l’Albert proper, accessible i humà. Un llibre realment molt personal que enganxa i que està ple d’aquells paràgrafs que subratlles per recorrer a ells quan la vida se’t posa una mica costeruda.

Aúrea Libori

L’Albert no es un home qualsevol, com no ho és la seva trajectòria ni el seu llibre “Paraules al voltant del món”. Llegint-lo m’he trobat amb un diari que m’ha endinsat cap un viatge tridimensional on s’hi aplega el blau i el gris dels oceans amb la serenor de l’essència del seu protagonista i les remors del meu interior que s’hi emmirallen. Tot plegat per gaudir de la màgia de les paraules viatgeres.
Gemma Font

Agent Literària